3 Mayıs 2021 Pazartesi

2021 Yeni Mercedes-AMG GLA 45 S Özellikleri Açıklandı

 

Otomobil sektöründe Mercedes dendiğinde herkesin beklentileri en üst seviyeye çıkar. 2021 senesinde birçok otomobil üretici gelişimine hızlı bir şekilde devam ederken Mercedes’in bunun dışında kalması düşünülemez. 2021 Model Mercedes-AMG GLA 45 S modelinin tanımını yapılırken Mercedes’in gelişim sürecini muhteşem bir şekilde tamamladığı görülebilir. Yüksek performanslı SUV model olarak tanıtılan araç hiç kuşkusuz içerisine oturan herkesi etkilemeye yetecek şıklıkta. Her ne kadar araç ait olduğu sınıfa getirdiği yeni bir tasarım ve performansı ile ön plana çıksa da dizaynında harika ayrıntılar yakalanabilir.

2021 Yeni Mercedes-AMG GLA 45 S


GLA sınıfının hayatımıza giriş dönemi düşünülürse çok da eskilere gitmemize gerek yok. Mercedes SUV sınıfında bir devrim yaratacak olan Mercedes-AMG GLA 45’i ilk defa 2013 senesinde Los Angeles kentinde düzenlenen fuarda bizlere gösterdi. Herkesin hayran kaldığı aracı hemen kullanmak isteyen kişilerin ise 2014 senesini beklemesi gerekmekteydi. 2014 senesinde yollarda görmeye başladığımız araç çok beğenildi ve 2020 senesine kadar çok sayıda insanın ilk tercihi oldu. 2021 senesine girdiğimizde ise çok bambaşka bir hal almışa benziyor.

2021 Yeni Mercedes-AMG GLA 45 S Türkiye

2021 Mercedes-AMG GLA 45 S Teknik Özellikleri Neler?

Aracın ilk incelemesinde hiç kuşkusuz arka kısmında yer alan tavan spoyleri dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. SUV sınıfında olmasına rağmen bir yarış arabası edasıyla gelen aracın arka kısmındaki far tasarımı oldukça sade. Geçmiş yıllardaki modele göre çok daha ince bir tasarım söz konusu. Ön kısma bakıldığında ise gücü hissetmeniz içten bile değil. İç tasarımında aracın puanına puan eklemeniz muhtemel. Aracın içerisinde kullanılan sarı ayrıntılar oldukça hareketli.

2021 Mercedes-AMG GLA 45 S Kokpiti

Muhteşem bir görünüme sahip olan araç karşımıza dünyanın en güçlü, turbo şarjlı ve 4 silindirli motoru ile çıkıyor. 2,0 hacmine sahip olan bu motor tam 421 beygir gücünde ve 500 Nm tork üretebiliyor. Aracın maksimum hızı 250 km/s olarak belirlenmiş durumda. Araçta Race-Start modu bulunmakta. Performansı iliklerinize kadar hissetmek isterseniz bu modu açabilir ve kendinizi bu muhteşem araca teslim edebilirsiniz. Aracın 0'dan 100 km/s hıza ulaşması için 4,3 saniyelik bir süre yeterli.

2021 yeni Mercedes-AMG GLA 45 S ile ilgili ilk bilgileri aktardık. Aracın fiyatı ve diğer özellikleri netleşince güncelleme yapacağız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder